Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Öğrenci Komisyonu üyeleri; 2023 yılının ilk yüz yüze toplantısını Ankara’da gerçekleştirdi.
YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Çufalı ile YÖKAK Akademik Uzmanı ve Öğrenci Komisyonu Akademik Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gonca Uludağ’ın da yer aldığı toplantıda Başkan Kar, Türk yükseköğretiminde kurumsal akreditasyonun önemine ve YÖKAK’ın 2023 yılı faaliyetlerine değinen bir sunum gerçekleştirdi.
YÖKAK akademik uzmanları Doç. Dr. Dilek Avşaroğlu Erkan YÖKAK’ın uluslararası çalışmaları, Doç. Dr. Salih Bardakçı ise değerlendirme programları hakkında bilgilendirme yaparak, Komisyon üyelerinin sorularını yanıtladı. Öğrenci Komisyonu Akademik Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gonca Uludağ ise Komisyonun 2023 yılı faaliyet planları hakkında bilgiler paylaştı.
Komisyonun süreçlerdeki rolüne önemle vurgu yapılan toplantıya komisyon üyelerinden Ahmet Kayhan Korkusuz, Aslı Özmutlu, Berkay Tarım, Erdoğan Taha Akbaş, Evra Gürbüz, Ezgi Ayar, Mehmet Sezer Altun ve Yusuf Polat katılım sağladı.